Sponsor:

Er is veel mogelijk qua sponsoring, dit kan zowel in een geldelijke bijdrage als in 'natura'. We zetten ze even naast elkaar:

Geldelijke bijdrage:

U sponsort ons met een geldelijk bijdrage:

Natuurlijk zijn alle bedragen welkom maar we willen toch enigszins hier wat onderscheid in maken. U kunt natuurlijk altijd gebruik maken van de donatieknop of eens een kijkje nemen op onze donateurspagina.

  • Voor een bijdrage van € 250 per jaar plaatsen we uw logo op onze site en hangen we uw vlag voor en na de wedstrijden aan de kraanlijn.
  • Voor een bijdrage van € 500 per jaar plaatsen we uw logo op onze site en hangen we uw vlag voor en na de wedstrijden aan de kraanlijn. Tevens mag u een maal met maximaal 11 personen een dagdeel meezeilen. (zie de verhuur pagina).
  • Voor bedragen boven de € 500 overleggen we met u een passende tegenprestatie.

 

Bijdrage in natura:

U sponsort ons door middel van een genereuze korting op aanschaf van onze equipment. Dit kunnen vele producten zijn, niet alleen 'hardware' als te vervangen onderdelen van het skûtsje maar ook eten en drinken tijdens de IFKS week.

We kunnen hierbij denken aan:

  • Schoten, lijnen, fenders en andere scheepsbenodigheden.
  • T-shirts, windjacks, reddings- c.q. zwemvesten inclusief bedrukking.
  • Eten en drinken tijdens de wedstrijden of in de IFKS week.
  • Het beschikbaar stellen van een volgboot tijdens de IFKS week.

Ook mogelijk is dat u uzelf aanbiedt als kok op de volgboot of als transporteur wanneer er iets gehaald moet worden. Dit alles in overleg natuurlijk.

We hebben geen voorkeur in de optie die u verkiest, in beide gevallen streven we naar een langdurige en vruchtbare samenwerking. Ook plaatsen we uw logo op onze website en wanneer u een vlag hebt, hangen we deze graag op. Tevens mag u op uw beurt natuurlijk ons logo op uw website plaatsen als uiting van uw bijdrage aan ons skûtsje.