Sponsoring:

Voorwoord:

Het skûtsje 'Nooit Volmaakt' is particulier bezit. Dit betekent dat de kosten van dit skûtsjeop dit moment volledig worden gedragen door de eigenaar. U kunt begrijpen dat dit een redelijke kostenpost is, niet alleen onderhoud maar ook liggeld mag u meerekenen. Om dit stukje cultureel erfgoed in stand te houden én om er de wedstrijden mee te zeilen is er simpel gezegd geld nodig. In ruil voor uw hulp zouden wij als tegenprestatie reclame voor u kunnen maken. Bijvoorbeeld door middel van een vlag aan de kraanlijn.

Er vele mogelijkheden om 'sponsor' te worden; liever houden we het gewoon makkelijk en overzichtelijk. We hebben dit dan ook verdeeld in drie groepsmogelijkheden (zie hieronder). Los daarvan hebben we een donatieknop onderin de pagina gebouwd. Dit is een Paypal™ pot; alles wat daar aan gelden binnenkomt, komt rechtstreeks ten goede aan het skûtsje. U kunt hier uw bijdrage desgewenst anoniem storten.

Tevens, onderaan deze site ziet u een button van 'Vimexx' , dit is een 'internetbedrijf' dat hosting, domeinen etcetera aanbiedt. Wanneer u een website wilt beginnen of wilt overstappen, raden we u deze aan. Als u via deze link een pakket aanschaft dan draagt u niet alleen een stukje bij aan de instandhouding van de 'Nooit Volmaakt' maar ook aan een stukje cultureel erfgoed.

Sponsor:

Voor bedrijven, zzp of anders ingeschrevenen bij de KvK.

             Picto-mast.png

Donateur: 

N/A

Picto-zwaard.png

Dienstverlening:

N/A

roer-picto.png

balk-groen 2 streep.png